Távfelügyeleti szolgáltatásaink

Az őrzés biztonsága érdekében képesek vagyunk - kamerákat -rendszámfelismerő kamerákat riasztórendszereket, mágneskártyás beléptető rendszert, ún. üvegkapu rendszert telepíteni. Rendszeresen elvégezzük a rögzített adatok tárolását, kérésre azokból információkat szolgáltatunk megrendelőnk felé. Vállaljuk a telepített technikai eszközök karbantartását, javítását is.

Őrellenőzrő rendszer

Rendelkezünk olyan 4G alapon működő őr-ellenőrző rendszerrel is, mely jelzi, hogy végrehajtotta-e az őr az ellenőrzését. Erről a jelzés a diszpécserünkhöz fut be, aki ezt rögzíti, figyelemmel kíséri, illetve intézkedni tud, ha az őr a feladatát nem hajtotta végre, vagy ha feltételezhető, hogy támadás érte. A rendszer lényege és jelentősége, hogy az őr az előírt időben és időtartamon belül köteles az őrzött területen, szakaszon ellenőrizni, azon végigmenni és a végponton az ellenőrzését dokumentálni a technikai eszközzel, ellenkező esetben a diszpécsernél riasztás történik, amely alapján haladéktalanul utasítja az őrt az elmulasztott ellenőrzés végrehajtására. Az ellenőrzés nem játszható ki, mert a "csekkolás" az ellenőrzendő szakasz őrhelytől legtávolabbi pontján van kihelyezve.

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdésük lenne szolgáltatásainkal kapcsolatban, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, a megadott eléhetőségek barmelyikén.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap benyújtva! Felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*
Update cookies preferences Update cookies preferences