Személy és teherporta szolgálat, vasúti szállítmánykísérés és őrzés, objektumon belüli járőrtevékenység, folyamatos monitoring

Az élőerővel őrzött objektumokban fontos szempont Megbízóink számára, hogy érkező ügyfeleik első benyomása kedvező legyen. A róluk kialakult képben kiemelt szerep jut a személy- és vagyonőröknek, akik elsőként találkoznak, és jellemzően utolsóként kerülnek kapcsolatba a létesítménybe érkező és onnan távozó személyekkel. Szolgáltatásaink minősége összefügg az ügyfeleinkről alkotott véleménnyel, ezért arra törekszünk, hogy személy- és vagyonőreink megjelenésükkel, viselkedésükkel és felkészültségükkel is hozzájáruljanak Megbízóink sikeréhez. A kiválasztást követően munkatársaink alapos szakmai képzésen vesznek részt az őrizendő objektum sajátosságaival kapcsolatban. Munkájukhoz hozzátartozik a korszerű biztonsági rendszerek és a jellemző potenciális veszélyforrások ismerete, így szükség esetén a biztonsági előírásoknak megfelelő intézkedéseket el tudják végezni.

 

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdésük lenne szolgáltatásainkal kapcsolatban, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, a megadott eléhetőségek barmelyikén.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap benyújtva! Felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*
Update cookies preferences Update cookies preferences