Bemutatkozás

Integrált biztonsági megoldások.

Cégünk 1996 októberébeb alakult Védlek Bt. néven, melynek jogutója névváltozás után Police 2000 Bt. lett. Pár év elteltével a személyi állomány átstrukturálódása miatt újabb névváltozás vált szükségessé. A Police 2000 Bt. túlnyomó többségében hivatásos rendőröket, vagy más fegyveres testületi tagokat alkalmazott a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével. Alkalmazkodva a gazdasági változásokhoz újabb cégek bevonásával létrehoztuk a Polisz Cégcsoport és így tevékenységi köreinket is kibővítettük.

Célunk a vagyonvédelmi szolgáltatásokhoz kapcsolódó valamennyi tevékenység kezelése, ezek kapcsolását biztonsági szempontokból is célszerűnek tartjuk, mivel ez biztosítja az egy kézben összpontosított kockázatvállalást és ez által a tevékenység során az érdekellentétek kiküszöbölését.

Cégcsoport

Szolgáltatásunk a védelem.A Polisz cégcsoport három céget tömörít magába.

Működésünkhöz előírt érvényes engedélyekkel rendelkezünk, kamarai tagságunk élő, ezeket a Budapest, XIX. ker. Rendőrkapitányság rendszeresen ellenőrzi is. A Polisz-őr Kft felelősségbiztosítása 2009-től a Generali-Providencia Biztosítónál van, mely 100 millió Ft/év/kár, káronként 10 millió Ft összeghatárig terjed. A Polőr Kft felelősségbiztosítása az Allianz Biztosítónál van, mely 50 millió Ft/év/kár, káronként 5 millió Ft -ig terjed. ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, MSZ ISO 28001-es minősítésekkel rendelkezünk.

Kérdése van?


Diszpécser központunk, az év minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére áll!

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap benyújtva! Felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*