Integrált biztonsági megoldások

Cégünk 1996 októberébeb alakult Védlek Bt. néven, melynek jogutója névváltozás után Police 2000 Bt. lett. Pár év elteltével a személyi állomány átstrukturálódása miatt újabb névváltozás vált szükségessé. A Police 2000 Bt. túlnyomó többségében hivatásos rendőröket, vagy más fegyveres testületi tagokat alkalmazott a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével. Alkalmazkodva a gazdasági változásokhoz újabb cégek bevonásával létrehoztuk a Polisz Cégcsoport és így tevékenységi köreinket is kibővítettük.

Célunk a vagyonvédelmi szolgáltatásokhoz kapcsolódó valamennyi tevékenység kezelése, ezek kapcsolását biztonsági szempontokból is célszerűnek tartjuk, mivel ez biztosítja az egy kézben összpontosított kockázatvállalást és ez által a tevékenység során az érdekellentétek kiküszöbölését.

Működésünkhöz előírt érvényes engedélyekkel rendelkezünk, kamarai tagságunk élő. A Polisz-őr Kft. felelősségbiztosítása 150 M Ft/év/kár, káronként 20 M Ft összeghatárig terjed. A Polőr Kft felelősségbiztosítása 150 M Ft/év/kár, káronként 50 M Ft -ig terjed. ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, MSZ ISO 28001-es minősítésekkel rendelkezünk.

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdésük lenne szolgáltatásainkal kapcsolatban, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, a megadott eléhetőségek barmelyikén.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap benyújtva! Felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*
Update cookies preferences Update cookies preferences