„csak azért sírok, mert a világból kimúlt, de a szívemben még mindig él..”

Ami születik az el is pusztul. Ez az élet törvénye. 10 éve volt egy kutyám, Pajti. Amikor elpusztult egyszeriben üres lett minden. Értelmét vesztette a póráz az előszobafalon, nem fogyott a víz a tálkából. Valahogy folyton haza vártam ….hogy majd kaparja az ajtót…kiszórja az ételét  miközben eszik, de ez nyilván már nem történt meg. Az érzés, amit akkor éreztem amikor elpusztult nem különbözött attól, mint amikor egy embert veszítek el az elmúlás által. Ami más volt, az az, hogy nem volt egy hely ahová mehettem, ha emlékezni szerettem volna rá. Nem volt kertem ahová eltemethettem volna így az állatorvosi rendelő fagyasztójában végezte aztán meg ki tudja hol.

Nem ezt érdemelte volna! Mai napig hiányzik. Rosszul éreztem magam amiért hálából a sok együtt töltött időért és az örömért, amit tőle kaptam ilyen méltatlan módon hagytam magára. Ezért hoztam létre ezt a szolgáltatást 10 évvel ez előtt, hogy legyen választás! Hívhatóak vagyunk a nap 24 órájában a +36-1-358-05-26 telefonszámon.

 

Miben tudunk szolgálatára lenni?

Előre megbeszélt időpontban elmegyünk Önhöz, vagy az orvosi rendelőbe és méltóképpen elszállítjuk kedvencét.

Rövid határidővel vállaljuk a hamvasztás elvégzését.

Megbeszélt időpontban és helyen átadjuk Önnek a hamvakat.

Ön választhat, hogy egyszerű urnát, egyedi urnát vagy egyszerű tárolóeszközt óhajt.

A szolgáltatásunk ára 15.000Ft-tól kezdődik attól függően, hogy milyen méretű a test, honnan hová kell szállítani, illetve milyen típusú urnára van igény. Mi az Ön kényelméért és elpusztult kedvence méltóságáért vagyunk!

 

A szeretett kedvenc elvesztése mindig fájdalmas, érzelmileg nagyon nehéz életszakasz.

Kollégáink mind állattartó és állatszerető emberek.

Nagy empátiával és tapasztalattal rendelkeznek.

Mi segítünk Önnek, keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36-1-358-05-26

E-mail: diszpecser@poliszkft.hu