Kasztilia épitkezés

Az őrnek teljes rálátása van az építési területre

Meder utcai épitkezés

Összevont, nagy építkezések örzésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk

Meder utcai építkezés

Nagyobb épitkezéseinek őrzését bízza ránk!

Nánási épitkezések

Összehangolt munkánkkal óvjuk az építkezéseket

Járőr a telepen

Az őrök folyamatos kapcsolatban állnak a járőr szolgálattal

Járőr a telepen

Ellenörzés a telepen..minden rendben..

Járőr a telepen

Ha az őr nem tudja ellátni feladatát a járőr átveszi a szolgálatott

Metró építés örzése a Bocskai útnál

Folyamatos 24 órás ellenőrzés

Metró építés örzése a Bocskai útnál

A nagy területü építkezések örzése már rutin feladat

Metró építés örzése a Bocskai útnál

Metró építés örzése a Bocskai útnál

Metró építés örzése a Bocskai útnál

Metró építés örzése a Bocskai útnál

Metró építés örzése a Móricz Zs. Körtéren

Metró építés örzése a Móricz Zs. Körtéren

Metró építés örzése a Móricz Zs. Körtéren

 

 

Polisz-Őr Kft.
Polőr Kft.
Polisz Biztonsági Kft.

   
  Kezdőlap Objektum védelem Élőerős védelem Távfelügyelet Veszélyes állat befogás Karrier Gépbérlés Kapcsolat Referenciáink  

 


 

Objektumvédelem - Építkezések élőerős őrzése

Az őrzés biztonsága érdekében képesek vagyunk kamerákat, rendszámfelismerő kamerákat, riasztórendszereket, mágneskártyás beléptető rendszert telepíteni. Rendszeresen elvégezzük a rögzített adatok tárolását, kérésre azokból információkat szolgáltatunk megrendelőnk felé. Vállaljuk a telepített technikai eszközök karbantartását, javítását is.

Rendelkezünk olyan GSM alapon működő őr-ellenőrző rendszerrel is, mely jelzi, hogy végrehajtotta-e az őr az ellenőrzését. Erről a jelzés a diszpécserünkhöz fut be, aki ezt rögzíti, figyelemmel kíséri, illetve intézkedni tud, ha az őr a feladatát nem hajtotta végre, vagy ha feltételezhető, hogy támadás érte. A rendszer lényege és jelentősége, hogy az őr az előírt időben és időtartamon belül köteles az őrzött területen, szakaszon ellenőrizni, azon végigmenni és a végponton az ellenőrzését dokumentálni a technikai eszközzel, ellenkező esetben a diszpécsernél riasztás történik, amely alapján haladéktalanul utasítja az őrt az elmulasztott ellenőrzés végrehajtására. Az ellenőrzés nem játszható ki, mert a "csekkolás" az ellenőrzendő szakasz őrhelytől legtávolabbi pontján van kihelyezve.

Az őr-ellenőrző rendszer telepítése és működtetése a vállalási ár részét képezi, külön díjazást nem számítunk fel.

 

 

A Polisz-Őr Kft szolgáltatásai

Az építkezések élőerős őrzése

Biztonságtechnikai berendezések telepítése /kamerák, lézersorompók, mozgásérzékelők stb./

Építési területek akna-és lőszermentesítése

Birtokvédelem-, birtokban tartás


Az építési területek őrzésében jelentős rutinnal rendelkezünk és a magyar piacon jelentősnek számító cégek megbízásait teljesítjük. Jelenleg mintegy 50 helyen teljesítünk őrzési feladatot, többek között a 4. sz. Metró több leendő állomásánál, továbbá irodaházak, lakóparkok építésénél. A jelentősebb megrendelőink között van a Strabag Zrt több direkciója, a Swietelsky Kft, a Land-Bau Kft, a Porr Kft és a Reneszánsz Zrt.


Cégünk központi irodaházában folyamatos, 24 órán keresztüli diszpécser szolgálatot működtetünk, melynek jelentős feladatai vannak a szolgálatban lévő őrök ellenőrzésében, valamint az építkezésen esetleg bekövetkező események regisztrálásában, a szükséges intézkedések megtételében.

Rendelkezünk folyamatos, 24 órán keresztüli járőrszolgálattal is, akik az őrök tevékenységét ellenőrzési terv alapján a helyszínen személyesen, visszatérő rendszerességgel ellenőrzik. Ezen túl a beosztott őr váratlan megbetegedése esetén - az új őr kirendeléséig - adott esetben az őrzést is átveszik az érintett helyszínen.

E szolgáltatásaink megrendelőink részére ingyenesek. Ha kérdése van, vagy felszeretné venni velünk a kapcsolatott írjon nekünk elérhetőségeink valamelyikén, vagy hívjon minket a megadott telefonszámokon. Készséggel állunk rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Polisz Cégcsoport 2018. Minden jog fenntartva! - 1196 Budapest, Ady Endre út 51. Tel: +36-1-358-05-26 Fax: +36-1-280-89-45 Email: info@poliszkft.hu