„csak azért sírok, mert a világból kimúlt, de a szívemben még mindig él..”

Legjobb barát, családtag, lelki társ. Nem ítélkezik, nem kritizál és feltétel nélkül megbízik benned. Soha nem hagy el, és mindenkinél jobban ismer. Ember és kutya között mindig is különleges kapcsolat létezett. A kutya, ha van, életünk része.

A szeretett kedvenc elvesztése mindig fájdalmas, érzelmileg nagyon nehéz életszakasz, hiszen az eltöltött közös évek alatt gyakran családtaggá válnak. Amikor elpusztulnak, nem csak a könnyek, hanem a fejtörés is megérkezik.Ránehezedik a súly a lelkünkre azzal kapcsolatban, hogy hogyan vehetnénk méltó körülmények között végső búcsút szeretett kisállatától. Sokan tanácstalanok mi tévők legyenek, amikor bekövetkezik a tragédia.Gyakran gondot jelent elpusztult házi kedvencük elszállítása, elhelyezése, hamvasztása.

Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, több, mint 10 éve, mert teljesen átérezzük a fájdalmát. Ezért mind az elhullott állat elszállítását, mind pedig a hamvasztását úgy végezzük, hogy a kedvence méltósága megmaradjon, a legjobb bánásmód kijárjon, még a halála után is!

Igény esetén, vállalunk kisállat kegyeleti hamvasztást is, hogy azt követően urnában megőrizhesse otthonában szeretett kedvence hamvait, ezzel méltó emléket állítva.

Miben tudunk szolgálatára lenni?

Előre megbeszélt időpontban elmegyünk Önhöz, vagy az orvosi rendelőbe és méltóképpen elszállítjuk kedvencét.

Lehető legrövidebb határidővel vállaljuk az elszállítás elvégzését.

A szolgáltatásunk ára Bruttó 25.400.-ft.-tól kezdődik attól függően, hogy mekkora súlyú a test.

Mi az Ön kényelméért és elpusztult kedvence méltóságáért vagyunk!

 

A szeretett kedvenc elvesztése mindig fájdalmas, érzelmileg nagyon nehéz életszakasz.

Kollégáink mind állattartó és állatszerető emberek.

Nagy empátiával és tapasztalattal rendelkeznek.

Mi segítünk Önnek, keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36-1-358-05-26  

+36-70-338-58-19

E-mail: diszpecser@poliszkft.hu